Ventilation – BREATHE 55

NEM INSTALLATION BREATHE er en decentral ventilationsenhed, som ikke kræver kanaler. Enheden installeres direkte i facaden og monteres på et par timer. BREATHE kan tilpasses vægtykkelser mellem 250 og 520 mm. 

Det betyder, at enheden kan installeres i smalle vægge ned til bredden af to standard mursten, hvilket ikke har været muligt før. AUTOMATISK VENTILATION BREATHE sørger for en god luftkvalitet ved automatisk at justere luftstrømmen. På den måde er fugt, temperatur og CO2-niveauet altid det bedst mulige. ENERGIEFFEKTIV BREATHE er intelligent styret, hvilket betyder at BREATHE har et lavt energiforbrug og genbruger meget af varmen i luften. Dette gør, at BREATHE er i energiklasse A+. 

BREATHE har et energiforbrug på niveau med en sparepære. BREATHE har en varmegenvinding 87% i normal drift. ENKELT DESIGN BREATHE er designet med fokus på et enkelt og tidsløst udtryk, som kan harmonere med den eksisterende bygning. Standardfarven på det indvendige låg er hvid, mens farven på den udvendige hætte er grå. STØJSVAG I udviklingsprocessen har der været stor fokus på støjniveauet fra enheden.

Ønsker du at modtage et godt og uforpligtende tilbud? Så er du velkommen til at kontakte vores El-installatør med det samme. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Vi kan kontaktes på telefon ​88 63 88 63 eller på e-mail elklima@elklima.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​​​

VORES SAMARBEJDSPARTNERE​

Vi er stolte af vores arbejde og deler det gerne med dig!

​Du kan også benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at hjælpe dig. ​

​Følg Københavns El & Klima på...

facebook-app-symbol   instagram   linkedin

Adresseoplysninger

2600 Glostrup

Ejby Industrivej 28B

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 

88 63 88 63

E-mail:

elklima@elklima.dk

​​CVR: 38751611

Udfyld vores formular

Har du en opgave hvor du kan bruge vores erfaring, eller hvis du bare vil få et uforpligtende tilbud, så kontakt os via formularen her.