BELYSNING HAR STOR BETYDNING FOR INDEKLIMAET - BÅDE I HJEMMET OG I VIRKSOMHEDEN

​Hvad enten det er den hjemlige hygge eller din arbejdsglæde, så er lyset du er omgivet af afgørende for din trivsel. Godt lys påvirker også din effektivitet, hvad end det er hjemme i din bolig, i institutionen eller i virksomheden. Både den måde lyset fungerer på og installationen i praksis, har betydning for dit indeklima.

Optimale lysforhold og energibesparende belysning

Ønsker du at skabe de perfekte lysforhold og samtidig opnå et lavere elforbrug? Vi kan hjælpe dig med alt fra opsætning af lampe i din bolig til de større belysningsopgaver i kontormiljøer.

Med baggrund i vores viden og de mange forskellige belysningsopgaver, vi har løst, deler vi gerne ud af vores erfaring.

​Intelligent belysning

Måske er intelligent belysning noget for dig. Med intelligent belysning kan du nemlig sænke dit elforbrug markant og samtidig skabe de perfekte lysforhold.

Vi hjælper dig gerne med at revolutionere måden, du bruger strøm på. Mulighederne med intelligent belysning er mange – med få klik på telefonen kan du nemlig indstille belysningen ud fra forskellige scenarier. Du kan blandt andet forprogrammere lysscener, opsætte feriestyring og arbejde med præventiv belysning.

Ønsker du at modtage et godt og uforpligtende tilbud? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

​Vi kan kontaktes på telefon ​88 63 88 63 eller på e-mail elklima@elklima.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

VORES SAMARBEJDSPARTNERE​

Vi er stolte af vores arbejde og deler det gerne med dig!

​Du kan også benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at hjælpe dig. ​

​Følg Københavns El & Klima på...

facebook-app-symbol   instagram   linkedin

Adresseoplysninger

2600 Glostrup

Ejby Industrivej 28B

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 

88 63 88 63

E-mail:

elklima@elklima.dk

​​CVR: 38751611

Udfyld vores formular

Har du en opgave hvor du kan bruge vores erfaring, eller hvis du bare vil få et uforpligtende tilbud, så kontakt os via formularen her.