FÅ BEDRE INDEKLIMA OG MINDRE VARMEREGNING MED ET KLIMAANLÆG

VI TILBYDER BEDRE INDEKLIMA
​– HJEMME OG PÅ ARBEJDSPLADSEN

Vi opholder os ca. 90% af livet indenfor. Derfor er behagelige temperaturer og en optimal luftkvalitet vigtigt for vores helbred og komfort – hvad end du er derhjemme eller på arbejdspladsen. Uanset om du skal have sikret bedre udluftning og et sundere indeklima i dit hus eller i en stor kontorbygning, så kan vi hjælpe dig. Hos Københavns El & Klima ApS tilbyder vi nemlig professionel installation af klimaanlæg.

Med et fornuftigt klimaanlæg kan du opnå store besparelser på varmeregningen, da vi installerer energioptimerende anlæg, der er bedre til at holde temperaturen og forbedre indeklimaet – uden at bruge unødvendig energi. Hvis du ønsker installation af klimaanlæg i Taastrup, Glostrup, Ballerup eller områderne heromkring, så kan vi komme forbi og klare det for dig.​

FORSKELLIGE FORMER FOR
​INSTALLATION AF KLIMAANLÆG

Vi har mange års erfaring med indeklimaløsninger til både private, virksomheder, landbrug og offentlige institutioner. Vi kan hjælpe med alt fra rådgivning til komplette indeklimaløsninger – uanset om løsningen skal være intelligent eller ej.​​

Vi kan installere forskellige former for klimaanlæg, der kan forbedre indeklimaet hjemme ved dig eller på din arbejdsplads. Eksempelvis monterer, servicerer og reparerer vi airconditionanlæg og varmepumper, der begge er gode løsninger til at skabe en stabil temperatur og et godt indeklima. Uanset hvad, så vejleder vi dig, så du får den mest optimale løsning til præcist dine behov.

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

For os handler indeklimaløsninger om velbefindende – men også om god økonomi. Vi har mange løsninger inden for installation af klimaanlæg, som både har resulteret i bedre indeklimaer og besparelser på udgifterne til el og varme.

Ønsker du at modtage et godt og uforpligtende tilbud? Så er du velkommen til at kontakte vores el-installatør med det samme. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Vi kan kontaktes på telefon ​88 63 88 63 eller på e-mail elklima@elklima.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​​

VORES SAMARBEJDSPARTNERE​

Vi er stolte af vores arbejde og deler det gerne med dig!

​Du kan også benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at hjælpe dig. ​

​Følg Københavns El & Klima på...

facebook-app-symbol   instagram   linkedin

Adresseoplysninger

2600 Glostrup

Ejby Industrivej 28B

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 

88 63 88 63

E-mail:

elklima@elklima.dk

​​CVR: 38751611

Udfyld vores formular

Har du en opgave hvor du kan bruge vores erfaring, eller hvis du bare vil få et uforpligtende tilbud, så kontakt os via formularen her.