Københavns el og klima din elinstallatør i stor København

Her hos elektriker-virksomheden Københavns El & Klima i Glostrup, tilbyder vi optimale el-løsninger til private og erhvervskunder. Vi udfører alle former for elinstallationer, lige fra reparation af stikkontakter i privatboliger til el arbejde i nybyggeri og tilbygninger til mere komplekse el-opgaver for erhvervs- og industrikunder. Vi har også stor erfaring inden for installation af alarm-systemer, ventilations- og køleanlæg og netværksløsninger. Vores veluddannede elektrikere og elinstallatør kører ud i hele Storkøbenhavn og omegn.

Elektrikere du kan stole på

​Københavns El & Klima i Glostrup ejes i dag af Christian Klingenberg. Christian er uddannet Ventilations Tekniker med erfaring fra en række større virksomheder i branchen. Gennem tiden er virksomheden vokset, og har tilpasset sig de nye tider, hvor især energioptimering og grønne elinstallationer er i fokus.

Københavns El & Klima holder til i Glostrup og vi løser elektriker-opgaver, Klima/ventilations opgaver og andre elinstallationer for en stor kundekreds i hele Københavns området.

Dygtige el montører med brede kompetencer

​Vores veluddannede medarbejdere er loyale og har været hos os i mange år. Vores elektrikere, ventilations teknikere og elinstallatør har hver deres specifikke specialområder og kompetencer, og alle sætter en ære i at skabe de bedste relationer til vores kunder, og det er bl.a. derfor, at vi har en trofast kundekreds.

Vores kompetencer inden for el & klima-opgaver:

​Vi er, og vil fortsat være, kendte for at udføre et solidt stykke håndværk. Vi tager alle installations- og el-opgaver seriøst, og løser dem i samspil med vores kunder.

Vi tilbyder løsninger og el-service inden for:

  • ​Almindelig og klassisk elinstallation og reparation
  • Klimaanlæg og ventilationsanlæg (bl.a. Genvex)
  • Belysningsanlæg og –styringssystemer
  • Varmepumper – bl.a. luft luft, luft vand og jordvarmeanlæg
  • Kommunikationsløsninger: Datainstallation, Internet, IT, Telefoni og TV
  • Sikringsløsninger: alarm-systemer, videoovervågning mv.
  • Intelligente bygningsinstallationer – IHC & Smart House

...og meget mere.

Vi servicerer både private, erhvervs- og industrikunder, såvel som boligforeninger mv.

Stor fokus på energioptimering og grøn energi

​Det er ganske naturligt, at vi her hos Københavns El & Klima fokuserer på miljøvenlig elinstallation, for det både gavner naturen, men især vores kunders økonomi – og vi vil vores kunder det bedste.

Derfor er vi eksperter i klimaløsninger inden for installation af varmepumper, køleanlæg, ventilationsanlæg og mange andre energireducerende tiltag.

Kommunikationsløsninger med eks. data- og fiberinstallation

​Københavns El & Klima kan også hjælpe både private, erhverv og boligforeninger med datainstallation. Det gælder både PDS-installationer og fiberinstallationer og endda komplette netværksløsninger til virksomheder. Vi har stor erfaring, og holder os altid opdateret med de nyeste og mest innovative dataløsninger og installationsmuligheder.

Vi udfører el-arbejde i København, Storkøbenhavn og omegn

​Elektriker-virksomheden har base i Glostrup, og vi kører selvfølgelig ud i hele Storkøbenhavn og omegn, og har mange el-opgaver for vores kunder i bl.a. Bagsværd, Herlev, Lyngby og Gentofte.

Kontakt Københavns El & Klima

​Har du en opgave for en elinstallatør, eller har du brug for vejledning eller rådgivning, så ring endelig til os eller send os en mail.

Tlf.: 88 63 88 63

​Mail: elklima@elklima.dk

Et forbedret indeklima med ventilationsanlæg

Miljørigtig belysning til miljørigtigt byggeri

​Se alle referencer​

VORES SAMARBEJDSPARTNERE​

Vi er stolte af vores arbejde og deler det gerne med dig!

​Du kan også benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at hjælpe dig. ​

​Følg Københavns El & Klima på...

facebook-app-symbol   instagram   linkedin

Adresseoplysninger

2600 Glostrup

Ejby Industrivej 28B

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 

88 63 88 63

E-mail:

elklima@elklima.dk

​​CVR: 38751611

Udfyld vores formular

Har du en opgave hvor du kan bruge vores erfaring, eller hvis du bare vil få et uforpligtende tilbud, så kontakt os via formularen her.