PROFESSIONEL MONTERING AF VARMEPUMPER

VARMEPUMPESERVICE OG
​-INSTALLATION TIL DINE BEHOV

Mangler du professionel hjælp til installation af varmepumpe? Så kan du med fordel kigge nærmere her. Hos Københavns El & Klima ApS har vi mange års erfaring inden for varmepumpeservice og montering af varmepumper. Vi hjælper typisk kunder i og omkring Glostrup, Ballerup og Taastrup, men står også til rådighed i resten af Danmark.

Overvejer du at investere i et nyt varmeanlæg til boligen eller til virksomheden, er der mange fordele ved at skifte til en varmepumpe. Du kan både spare penge på varmeregningen, reducere dit CO2-udslip og få et sundere indeklima.

Uanset om du vælger en luft til luft-, en luft til vand- eller væske til væske-varmepumpe, er det en energieffektiv løsning, der udnytter den naturlige energi. Trods varmepumpers el-forbrug er de stadig bedre for miljøet og billigere i drift end f.eks. almindelig el-varme eller et oliefyr.

HVAD KOSTER EN VARMEPUMPE?

Vores priser på varmepumper afhænger af flere forskellige faktorer. Det kommer f.eks. an på, hvilken type varmepumpe du vælger. Vi tilbyder altid kompetent rådgivning herom, så du kan træffe det bedst mulige valg til dine behov. Du er derudover altid garanteret en så billig pris som muligt her hos os.

Med en varmepumpe kan du typisk spare 30-60 % på din varmeregning, hvis du f.eks. skifter dine el-radiatorer ud med en varmepumpe. Udgifterne til varmepumper tjener sig typisk ind i løbet af 3-5 år.

Vi udfører alt fra montering af varmepumper til varmepumpeservice, så tøv aldrig med at kontakte os for hjælp.​

KONTAKT OS OG HØR MERE OM MONTERING AF VARMEPUMPER

​Kunne du tænke dig flere informationer om varmepumpeservice eller montering af varmepumper? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme for flere oplysninger og et godt, uforpligtende tilbud. Vi står altid klar til at hjælpe dig med en god og energivenlig varmeløsning.

Vi kan kontaktes på telefon ​88 63 88 63 eller på
​e-mail elklima@elklima.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​​

VORES SAMARBEJDSPARTNERE​

Vi er stolte af vores arbejde og deler det gerne med dig!

​Du kan også benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at hjælpe dig. ​

​Følg Københavns El & Klima på...

facebook-app-symbol   instagram   linkedin

Adresseoplysninger

2600 Glostrup

Ejby Industrivej 28B

Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 

88 63 88 63

E-mail:

elklima@elklima.dk

​​CVR: 38751611

Udfyld vores formular

Har du en opgave hvor du kan bruge vores erfaring, eller hvis du bare vil få et uforpligtende tilbud, så kontakt os via formularen her.