Professionel VVS-installatør med brede kompetencer

Er du på udkig efter en professionel VVS-installatør? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Lige her hos Københavns El & Klima ApS finder du en professionel VVS-mand, som står klar til at hjælpe dig. Vores VVS-firma er beliggende i Glostrup, hvorfra vi primært servicerer kunder i Ballerup, Taastrup og omegn. Vi hjælper dog også gerne kunder over resten af Danmark.

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring i branchen. Derfor er vi i stand til at udføre mange forskellige former for VVS-arbejde. Vi kan både klare simple og mere komplicerede opgaver, og du bør derfor aldrig tøve med at kontakte os, hvis du har brug for professionel hjælp til en VVS-installation.

HVAD KOSTER EN VVS-MAND?

​​Den nøjagtige pris på en vvs-mand afhænger af flere forskellige parametre. Det kommer f.Eks. An på, hvilken opgave vi skal varetage, samt hvilke materialer der skal anvendes. Uanset hvilken vvs-service vi skal udføre hos dig, så er du garanteret konkurrencedygtige priser.

Vi er en pålidelig samarbejdspartner, som overholder alle vores aftaler. Derudover går vi meget op I kundetilfredshed og at have et tillidsfuldt samarbejde med alle vores kunder. Du kan med andre ord trygt lade vores vvs-installatør hjælpe dig med din opgave.

​Kontakt vores VVS-installatør for et godt tilbud

Ønsker du at modtage et godt og uforpligtende tilbud? Så er du velkommen til at kontakte vores VVS-installatør med det samme. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Vi kan kontaktes på telefon ​88 63 88 63 eller på e-mail elklima@elklima.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

VORES SAMARBEJDSPARTNERE​

Vi er stolte af vores arbejde og deler det gerne med dig!

​Du kan også benytte vores kontaktformular. Vi glæder os til at hjælpe dig. ​

Adresseoplysninger

2600 Glostrup

Ejby Industrivej 28B


Har du nogle spørgsmål?

Telefon: 

88 63 88 63

E-mail:

elklima@elklima.dk

​​CVR: 38751611

Udfyld vores formular

Har du en opgave hvor du kan bruge vores erfaring, eller hvis du bare vil få et uforpligtende tilbud, så kontakt os via formularen her.