Installation af varmepumper - Luft til vand og luft til luft

Spar penge på varmeregningen, reducer Co2-udslippet og få et sundere indeklima.

Overvejer du at investere i et nyt varmeanlæg til boligen eller til virksomheden, er der mange fordele ved at skifte til en varmepumpe.

Uanset om du vælger en luft til luft eller en luft til vand eller væske til væske varmepumpe, er det en energieffektiv løsning, der udnytter den naturlige energi. Trods varmepumpers el-forbrug er de stadig bedre for miljøet og billigere i drift end eksempelvis almindelig el-varme eller et oliefyr.

Spar penge med en varmepumpe

Med en varmepumpe kan du typisk spare 30-60 % på din varmeregning, hvis du for eksempel skifter dine el-radiatorer ud med en varmepumpe. Udgifterne til varmepumper tjener sig typisk ind i løbet af 3-5 år.

Få et bedre indeklima med en varmepumpe

En varmepumpe er ikke alene til gavn for din økonomi – men også for dit indeklima. Med en luft til luft varmepumpe vil du nemlig få renset luften i rummet. De indbyggede partikelfiltre i varmepumpen sørger for at rense luften aktivt, hvilket resulterer i et bedre indeklima.

Hvor meget støjer en varmepumpe?

Vi bliver ofte spurgt om, hvor meget støj der kommer fra en varmepumpe? Det er naturligvis forskelligt fra model til model. Men vores generelle svar er, at en varmepumpe støjer mindre end en opvaskemaskine.

Vi kan hjælpe med alt inden for varmepumper:

Vi er eksperter. Også i installation og montage af varmepumper.  Vi installerer både luft til luft, luft til vand varmepumper og væske til væske, også kaldet jordvarmeanlæg. Og vi hjælper med:

  • Service og gennemgang
  • Fejlfinding og reparation
  • Rådgivning om varmepumper