Københavns el og klima din elinstallatør i stor København

Københavns el og klima din elinstallatør i stor København

Her hos elektriker-virksomheden Københavns El & Klima i Glostrup, tilbyder vi optimale el-løsninger til private og erhvervskunder. Vi udfører alle former for elinstallationer, lige fra reparation af stikkontakter i privatboliger til el arbejde i nybyggeri og tilbygninger til mere komplekse el-opgaver for erhvervs- og industrikunder. Vi har også stor erfaring inden for installation af alarm-systemer, ventilations- og køleanlæg og netværksløsninger. Vores veluddannede elektrikere og elinstallatør kører ud i hele Storkøbenhavn og omegn.

Elektrikere du kan stole på

Københavns El & Klima i Glostrup ejes i dag af Christian Klingenberg, Stefan Nørregaard og Patrik Angelsø. Patrick og Stefan har en solid baggrund som elektrikere, og Christian er uddannet Ventialtions Tekniker med erfaring fra en række større virksomheder i branchen. Gennem tiden er virksomheden vokset, og har tilpasset sig de nye tider, hvor især energioptimering og grønne elinstallationer er i fokus.

Københavns El & Klima holder til i Glostrup og vi løser elektriker-opgaver, Klima/ventilations opgaver og andre elinstallationer for en stor kundekreds i hele Københavns området.

Dygtige el montører med brede kompetencer

Vores veluddannede medarbejdere er loyale og har været hos os i mange år. Vores elektrikere, ventilations teknikere og elinstallatør har hver deres specifikke specialområder og kompetencer, og alle sætter en ære i at skabe de bedste relationer til vores kunder, og det er bl.a. derfor, at vi har en trofast kundekreds.

Vores kompetencer inden for el & klima-opgaver:

Vi er, og vil fortsat være, kendte for at udføre et solidt stykke håndværk. Vi tager alle installations- og el-opgaver seriøst, og løser dem i samspil med vores kunder.

Vi tilbyder løsninger og el-service inden for:

  • Almindelig og klassisk elinstallation og reparation
  • Klimaanlæg og ventilationsanlæg (bl.a. Genvex)
  • Belysningsanlæg og –styringssystemer
  • Varmepumper – bl.a. luft luft, luft vand og jordvarmeanlæg
  • Kommunikationsløsninger: Datainstallation, Internet, IT, Telefoni og TV
  • Sikringsløsninger: alarm-systemer, videoovervågning mv.
  • Intelligente bygningsinstallationer – IHC & Smart House

Og meget mere.

Vi servicerer både private, erhvervs- og industrikunder, såvel som boligforeninger mv.

Stor fokus på energioptimering og grøn energi

Det er ganske naturligt, at vi her hos Københavns El & Klima fokuserer på miljøvenlig elinstallation, for det både gavner naturen, men især vores kunders økonomi – og vi vil vores kunder det bedste.

Derfor er vi eksperter i klimaløsninger inden for installation af varmepumper, køleanlæg, ventilationsanlæg og mange andre energireducerende tiltag.

Kommunikationsløsninger med eks. data- og fiberinstallation

Københavns El & Klima kan også hjælpe både private, erhverv og boligforeninger med datainstallation. Det gælder både PDS-installationer og fiberinstallationer og endda komplette netværksløsninger til virksomheder. Vi har stor erfaring, og holder os altid opdateret med de nyeste og mest innovative dataløsninger og installationsmuligheder.

Vi udfører el-arbejde i København, Storkøbenhavn og omegn

Elektriker-virksomheden har base i Glostrup, og vi kører selvfølgelig ud i hele Storkøbenhavn og omegn, og har mange el-opgaver for vores kunder i bl.a. Bagsværd, Herlev, Lyngby og Gentofte.

Kontakt Københavns El & Klima

Har du en opgave for en elinstallatør, eller har du brug for vejledning eller rådgivning, så ring endelig til os eller send os en mail.

Tlf.:            88 63 88 63

Mail:          elklima@elklima.dk

 

Et forbedret indeklima med ventilationsanlæg

Se alle referencer

Miljørigtig belysning til miljørigtigt byggeri

Se alle referencer